COVID-19

Informacije o poslovanju tokom trajanja izvanredne situacije COVID-19

Ovim putem želimo vas obavijestiti da se dostava svih proizvoda s weba www.bonzer.com.hr odvija kao i uobičajeno ( 2-3 radna dana) te je ista besplatna unutar Hrvatske tokom ove izvanredne situacije u trajanju od 17. ožujka do 30. travnja.

Popis naselja u koja trenutno dostava nije moguća:

  •  Udbina (53234)

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  •  pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja)
  • internet bankarstvom
  • kreditnim karticama (Maestro, MasterCard, Visa)

Kako biste izbjegli kontakt s dostavljačem, naša je preporuka da kao način plaćanja koristite internet bankarstvo ili plaćanje karticama. Za ove navedene opcije ugovorena je i beskontaktna isporuka (nije potreban potpis na skeneru).

O sigurnosti vas i vaših paketića brine i naša ugovorna služba:

• Kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.
• Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bismo zaštitili kurire, pošiljatelje i primatelje.

Čuvajte sebe i svoje bližnje,

vaš Bonzer! <3

 

Ostanimo u kontaktu! ♥

Pridruži se našoj Bonzer obitelji i ostani u toku
sa svim našim novostima i popustima!

OBAVIJEST O ROKOVIMA ISPORUKA
Radi korištenja godišnjeg odmora te izrade nove kolekcije, rokovi dostave naručenih proizvoda drugačiji su od uobičajenog.

Molimo vas da prije vaše narudžbe provjerite trenutni raspored dostava.

Vaš Bonzer team!<3
x